Välkommen till webshoppen med snygga arbetskläder! #snyggpajobbet  Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller vill ha förslag.

ARBETSKLÄDER TILL HOTELL - KONTOR - BUTIK

I denna produktgrupp hittar du, kavajer med matchande byxor, kjolar, klänningar och västar. Skjortor som passar med eller utan slips, samt blusar. Chinos och pikétröjor och stickade tröjor samt blazers av hög kvalité. Bra arbetskläder för alla som har en "dresscode" på jobbet.

ARBETSKLÄDER SERVICE - MÄSSOR

I denna produktgrupp hittar du, arbetsbyxor, t-shirts, pikétröjor, skjortor, sweatshirts, jackor och västar. Alla plagg passar bra till de flesta serviceyrken, där slitstarka och sköna arbetskläder är ett krav. Bra passform och många storlekar underlättar när personalen skall kläs.

ARBETSKLÄDER VÅRD - SPA - SALONG

I denna produktgrupp hittar du, arbetsbyxor, leggings, t-shirts, pikétröjor, sweatshirts, skjortor och blusar. Många av våra plagg går att tvätta i 85℃ som är en stark rekommendation inom vårdyrken. Arbetskläder som är följsamma och sköna att ha på sig hela dagen.

Välkommen till snyggpajobbet.se

Vi hoppas att du söker efter snygga arbetskläder som är sköna att ha på sig och fungerar väl i din vardag.
Visst vet väl alla att första intrycket är extra viktigt och hjälper oss att skapa ett förtroende hos kunden.

Hos oss hittar du slitstarka, bekväma plagg med bra funktioner från kända varumärken inom arbetskläder .

Kvalité är jätteviktigt och vi har ett stort utbud av arbetskläder tillverkade av miljöcertifierade material och kläder där slitstyrkan är testad. 
Personalen skall känna sig både trygga och snygga när dom bär våra kläder. Vi erbjuder många modeller, storlekar och färger och hoppas att alla kan hitta sina favoriter.

Våra arbetskläder passar till personal på hotell - kontor - butik - mässor - serviceyrken - vård - spa - salong.

Vi märker plaggen med er logo och budskap efter önskemål, välj mellan screentryck, brodyr och transfer samt vävda etiketter.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om någon produkt eller behöver hjälp att sätta ihop förslag som kan passa just ditt företag. Det skall vara enkelt att se snygg ut på jobbet!